check-wit Veilig voor mens & dier

check-wit Reinigen op locatie

check-wit Zakelijk & particulier 

Wij werken onder andere voor:

  • particulieren
  • horeca
  • zorginstellingen
  • verzekeringsmaatschappijen
  • overheden
  • onderwijsinstellingen
  • woninginrichters
  • tapijtfabrikanten

bezoekonzewebshop

Vloerbedekking reinigen

Uw vloerbedekking laten reinigen is een zorgvuldig klusje. Een klusje die wij aanraden om op herhaalbasis uit te laten voeren. Dit kunt u het beste door een vakman van Chem-Dry Garant laten doen. Met onze professioneel geschoolde mensen met ruime ervaring leveren wij constant kwalitatief werk af. Dus laat uw vloerbedekking grondig reinigen door een organisatie met de juiste kennis in huis!

Uw vloerbedekking grondig laten reinigen met de Chem-Dry methode

Het schoonmaken van uw vloerbedekking doen wij op een milieuvriendelijke wijze. Er wordt de laatste jaren namelijk steeds meer gekozen voor zo’n aanpak bij het schoonmaken en onderhouden van vloerbedekking. Wij gebruiken een compleet milieuvriendelijk reinigingsproces met bijbehorende middelen. Door minuscule koolzuurbelletjes diep door te laten dringen in het materiaal, wordt hardnekkig vuil verwijderd. Zeer effectief en niet schadelijk. Door te kiezen voor ons duurzame onderhoud met de Chem-Dry methode, draagt u bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een zo’n klein mogelijke impact op het milieu en meer veiligheid voor mens, dier en milieu!

Schoonmaken van uw vloerbedekking

Naast het laten reinigen van uw vloerbedekking, kunnen wij nog meer betekenen voor u. Ook maken wij uw vloerbedekking schoon door vlekverwijdering. Laat koffie, make-up en wijn als sneeuw voor de zon verdwijnen! Ook voorzien wij uw tapijt graag van vuilwerende bescherming na de reiniging. Door dagelijks gebruik van het tapijt slijt namelijk steeds de beschermlaag. Verleng daarom de levensduur door deze beschermlaag door die door ons te laten vernieuwen. Daarnaast zullen wij na de behandeling uiteraard de overige vezels opharken, nazuigen en resterende vlekken verwijderen. Bij zwaar vervuilde plaatsen zal een voorbehandeling plaatsvinden alvorens wij gaan starten.

Gevestigd in Duiven en Varsseveld

Voor informatie of een prijsopgave:
0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626

Onze service en bijbehorende nazorg

Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent over de reiniging, dan komen wij uiteraard terug voor een eventuele nabehandeling. Dit komt bij ons zelden voor, maar wij willen u altijd van een goede oplossing voorzien. Mochten we er echt niet aan uit komen, dan krijgt u uw geld terug. Een afspraak maken voor het laten schoonmaken of grondig reinigen van uw vloerbedekking kunt u telefonisch doen. Bel naar 0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626 en wij gaan zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Ook voor advies kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen. Voor het reinigen van uw siergrind, PVC vloer of bankstel bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze klanten beoordelen Chem-Dry Garant gemiddeld met een 8,4 op basis van 5 beoordelingen.