Chem-Dry Garant
Duiven / Varsseveld
Voor informatie of
een prijsopgave:
0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626

Specialistisch tapijt- en karpet reinigen

Uw Tapijt reinigen, Karpet reinigen , Vloerkleed reinigen of uw Vloerbedekking reinigen doen we voor bedrijven en particulieren vanuit onze vestigingen in Duiven en Varsseveld. Wij werken met professioneel geschoolde vakmensen met ruime ervaring. Wij geven garantie op werkzaamheden en rekenen geen voorrijkosten in Gelderland. Dit alles doen wij milieuvriendelijk. Laat voor het beste resultaat uw tapijt reinigen door de vakman van Chem-Dry Garant.

De voordelen van karpet, tapijt en vloerbedekking reinigen

Het warme en behaaglijke gevoel dat men krijgt bij het betreden van een ruimte waar tapijt ligt, is bij iedereen welbekend. Net zoals het feit dat een ruimte met tapijt stiller klinkt. Maar wist u ook dat tapijt daarnaast:

 • Een gunstig effect kan hebben op astma, COPD en andere allergieën (10-15% van de klachten zijn gerelateerd aan inademing van kleine stofdeeltjes).
 • Energie bespaart.
 • Veiliger is (minder slipgevaar).
 • Beter is voor spieren en gewrichten (dempende werking).
 • Milieuvriendelijk is.

Al deze voordelen zijn wel afhankelijk van een goed onderhoud van het tapijt. We zien regelmatig dat de voordelen van tapijt niet ten volle worden benut doordat er te laat of te weinig onderhoud wordt gepleegd.

Wij bieden u onze tevredenheidsgarantie

Als u niet tevreden bent over de reiniging komen wij terug voor een eventuele nabehandeling. Dit komt zelden voor, maar mochten wij het dan alsnog niet kunnen oplossen, dan krijgt u uw geld terug.

Wat kunnen wij als specialist voor u betekenen?

Door jarenlange ervaring op het gebied van karpet- en tapijt reinigen kunnen wij u als geen ander adviseren in het juiste onderhoud op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en het soort vervuiling. Welke methode er ook op basis van het advies toegepast wordt, is een specialistische tapijtreiniging. Deze is altijd opgebouwd uit de volgende stappen:

 • Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen.
 • Tapijt reinigen op basis van koolzuur (The Natural®).
 • Vloerkleden reinigen op basis van koolzuur.
 • Eventueel nabehandelen met een katoenen pad.
 • Eventuele resterende vlekken verwijderen / extra bewerken.
 • Indien nodig nazuigen.
 • Vezels opharken.

Meer specifieke informatie kunt u vinden op de pagina’s Zakelijke Dienstverlening en Particuliere Dienstverlening. Bekijk ook zeker onze andere reinigingen, zoals siergrind of PVC vloer behandeling!

Vlekverwijdering

Naast specialistisch tapijt of karpet reinigen hebben we allerlei speciale middelen om vlekken te verwijderen en behandelen. Zo boeken we vaak succes bij vlekken door wijn, koffie, thee, limonade, olie, make-up, inkt en urine.

Vuilwerende bescherming

Tijdens het tapijt reinigen kunnen we uw tapijt weer voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Elke beschermlaag zal door dagelijks gebruik van het tapijt slijten. Laat daarom deze bescherming vernieuwen, zodat nieuw vuil gemakkelijker verwijderd wordt en de levensduur van uw tapijt wordt verlengd.

Diverse services

Uw tapijt reinigen, vloerbedekking schoonmaken, trapbekleding of bijvoorbeeld uw berber reinigen doet u bij ons ! Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626. Wij voorzien u graag van meer informatie en advies op maat.

Onze klanten beoordelen Chem-Dry Garant gemiddeld met een 8,4 op basis van 5 beoordelingen.