Chem-Dry Garant
Voor informatie of
een prijsopgave:
0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626

Specialistisch tapijtreinigen; Dé Kunst van ChemDry Garant

Uw Tapijt Reinigen of Vloerbedekking Reinigen doen we vanuit onze vestigingen Duiven en Varsseveld voor zowel bedrijven als particulieren. Wij werken met professioneel geschoolde vak mensen, ruim ervaren. Wij geven garantie op werkzaamheden en rekenen geen voorrijkosten in Gelderland.. Taoijt Reinigen doen wij milieuvriendelijk. Uw tapijt reinigen kunt u het best door de vakman van Chemdry Garant laten doen voor het beste resultaat.

             Uiteraardt zijn wij ook de vakman voor u als het gaat om Vloerkleden Reinigen.

                  Wij bieden u onze Tevredenheidsgarantie.

                                         D.W.Z. :

Als u niet tevreden bent  over de reiniging komen wij terug voor een eventuele nabehandeling. Dit komt zelden voor, maar mochten wij het dan alsnog niet kunnen oplossen krijgt u uw geld terug. 

 

Het warme en behaaglijke gevoel dat men krijgt als men een ruimte betreed waar tapijt ligt is wel bij iedereen bekend. Ook dat een ruimte met tapijt stiller klinkt. Maar wist u dat tapijt daarnaast:

 • Een gunstig effect kan hebben op astma, COPD en andere allergieën? (10-15% van de klachten zijn gerelateerd aan inademing van kleine stofdeeltjes)
 • Energie bespaart?
 • Veiliger is? (minder slipgevaar)
 • Beter is voor spieren en gewrichten? (dempende werking)
 • Milieuvriendelijk is?

Al deze voordelen zijn wel afhankelijk van een goed onderhoud van het tapijt. We zien regelmatig dat de voordelen van tapijt niet ten volle worden benut doordat er te laat of te weinig onderhoud wordt gepleegd.

Wat kunnen we als specialist voor u betekenen?

Door jarenlange ervaring op het gebied van Tapijtreiniging kunnen we als geen ander u adviseren in het juiste onderhoud op basis van materiaalsoort, gebruikintensiteit en soort vervuiling. Welke methode ook er op basis van het advies toegepast wordt, een Specialistische Tapijtreiniging door ons is altijd opgebouwd uit de volgende stappen:

 • zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen
 • Tapijt Reinigen op basis van koolzuur (The Natural®)
 • Vloerkleden Reinigen op basis van koolzuur 
 • eventueel nabehandelen met een katoenen pad
 • Eventuele resterendevlekken extra bewerken
 • indien nodig nazuigen
 • vezels opharken

Meer specifieke informatie kunt u vinden op de pagina’s Zakelijke Dienstverlening en Particuliere Dienstverlening.

Vlekverwijdering

Naast Specialistisch Tapijt Reinigen hebben we allerlei speciale middelen om vlekken te behandelen. Zo boeken we vaak succes bij vlekken door wijn, koffie, thee, limonade, olie, make-up, inkt, urine, enz.

Vuilwerende bescherming

Tijdens het Tapijtreinigen kunnen we uw tapijt weer voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Elke beschermlaag zal door dagelijks gebruik van het tapijt slijten. Laat daarom deze bescherming vernieuwen, zodat nieuw vuil gemakkelijker verwijderd kan worden en de levensduur van uw tapijt wordt verlengd.

Services o.a:

TAPIJT REINIGEN, VLOERBEDEKKING SCHOONMAKEN, TRAPBEKLEDING REINIGEN, BERBER REINIGEN, PERS REINIGEN,  KLEED REINIGEN, KARPET REINIGEN, VLOERKLEED REINIGEN

Mobiele versie weergeven Desktop versie weergeven