Chem-Dry Garant
Duiven / Varsseveld
Voor informatie of
een prijsopgave:
0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626

Dé kunst van stenen vloeren reinigen en onderhouden

Stenen vloeren reinigen op de juiste wijze is een vak apart. Er is namelijk een grote verscheidenheid aan stenen vloeren. Niet alleen in kleur, maar ook in materiaal. Zo zijn er tegelvloeren (zowel geglazuurd als ongeglazuurd) en natuurstenen vloeren, zoals marmer, travertin, leisteen, Belgisch hardsteen en siergrind. Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden dan het andere, maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt.

De noodzaak om uw stenen vloeren regelmatig te reinigen

In de loop van de tijd hoopt het vuil en restanten van schoonmaakmiddelen zich op. Met een juiste behandeling is uw vloer weer als nieuw. Maar wat is de juiste methode? We helpen u graag met het opknappen van uw stenen vloeren door het reinigen, impregneren en eventueel ook nog polijsten ervan. Doordat er vele varianten zijn in stenen vloeren is het zaak om hier specialistisch te werk te gaan en met de juiste middelen te werken. Iets wat wij als Chem-Dry ondernemer u kunnen bieden met soms verrassende resultaten. Of het nu gaat om een siergrind vloer reinigen of uw natuursteen vloer polijsten, wij verzorgen het allemaal met de Chem-Dry methode! De Chem-Dry methode is namelijk:

  • Droger: de stenen vloeren schitteren weer na het reinigen en eventueel sealen. Dit kan allemaal op één dag. Na 4 uur droogtijd is uw vloer namelijk weer beloopbaar.
  • Schoner: onze specialistische reiniging levert weer een mooie vloer op met schone voegen. We halen het vuil weg wat in al die tijd is opgebouwd. Men hoeft niet langer zelf uren te schrobben om lastige “vettige” plekken en andere vervuiling weg te halen. Chem-Dry zorgt voor een echt schone vloer!
  • Gezonder: doordat vele steensoorten enigszins poreus zijn, komen ze vol te zitten met stof en vuil. Ook in de voeg kruipt meer dan men denkt. Door de Chem-Dry reiniging halen we hier bacteriën en schimmels weg. Na de reiniging kunnen we een sealer aanbrengen, welke preventief dergelijke vervuiling tegenhoudt.

Ontdek de diverse services

Wij verzorgen hoge kwaliteit vloerreiniging en onderhoud voor alle soorten vloeren bijvoorbeeld: tegels, plavuizen, siergrind, terrastegels, vloerbedekking, natuursteen, linoleum, marmer, leisteen, enz. Neem telefonisch contact met ons op voor al uw vragen via 0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626.

Onze klanten beoordelen Chem-Dry Garant gemiddeld met een 8,4 op basis van 5 beoordelingen.