check-wit Veilig voor mens & dier

check-wit Reinigen op locatie

check-wit Zakelijk & particulier 

Wij werken onder andere voor:

  • particulieren
  • horeca
  • zorginstellingen
  • verzekeringsmaatschappijen
  • overheden
  • onderwijsinstellingen
  • woninginrichters
  • tapijtfabrikanten

bezoekonzewebshop

Siergrind reinigen

Uw siergrind vloer regelmatig laten reinigen doet wonderen voor de uitstraling ervan. In de loop van tijd zal vuil zich namelijk snel opstapelen tussen het grind en dan gaat het mooie er wel erg snel vanaf. Dat is natuurlijk eeuwig zonde! Wij helpen u graag om uw vloer weer zo goed als nieuw te krijgen. Op een specialistische wijze zullen wij uw siergrind vloer reinigen om een prachtig resultaat te behalen.

Siergrind vloer reinigen met de Chem-dry methode

Er zijn veel verschillende manieren om siergrind te gebruiken. Dit mooie natuurproduct zal u voornamelijk terug vinden in tuinen en rondom het huis. Siergrind wordt hierbij het meest gebruikt voor het creëren van looppaden. Waar u de vloer ook heeft geplaatst, goed onderhoud is altijd van belang voor de levensduur en de uitstraling van uw siergrind. Wij raden u dan ook aan om regelmatig uw siergrind vloer te laten reinigen. Uw natuursteen vloer vraagt namelijk om een speciale behandeling. Iets wat wij u als Chem-Dry ondernemer kunnen bieden! Door middel van de Chem-Dry reiniging wordt er grondig te werk gegaan en halen we daarbij ook bacteriën en schimmels weg. Na de reiniging van de siergrind vloer kunnen we een sealer aanbrengen. Dit werkt preventief om dergelijk vervuiling tegen te houden. We gaan verantwoord te werk waarbij duurzaamheid altijd voorop staat.

Gevestigd in Duiven en Varsseveld

Voor informatie of een prijsopgave:
0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626

Schakel ons in voor een schitterend resultaat!

Chem-Dry Garant staat voor u klaar om uw siergrond vloer compleet te reinigen. Met onze vele jaren aan ervaring bieden wij u kwalitatief werk. Voor zowel zakelijke aanvragen als particulieren, staan wij klaar. Wil u uw meubilair, linoleum vloer of vloerbedekking reinigen? Ook dat doen wij voor u! Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626. Wij voorzien u graag van advies op maat en meer informatie.

Onze klanten beoordelen Chem-Dry Garant gemiddeld met een 8,4 op basis van 5 beoordelingen.