Chem-Dry Garant
Duiven / Varsseveld
Voor informatie of
een prijsopgave:
0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626

De kunst van grondig meubels reinigen

Uw Meubels reinigen doen we vanuit onze vestigingen in Duiven en Varsseveld. Wij werken uitsluitend met professioneel opgeleide vakmensen, beschikken over veel ervaring en geven garantie op onze werkzaamheden. Daarnaast rekenen wij als extra service geen voorrijkosten in Gelderland. Meubels reinigen door Chem-Dry Garant gaat professioneel, milieuvriendelijk en wij voeren dit aan huis of op uw locatie uit. Wij zijn opgeleid als vakman in meubels reinigen. Of het nu gaat om een Bankstel reinigen voor particulier gebruik of 500 stoelen reinigen voor een bedrijf, wij krijgen alles schoon.

Uw meubel laten reinigen, maar niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug!

Bent u niet tevreden over de reiniging dan komen wij terug voor een nabehandeling. Mocht het niet mogelijk zijn (wat onwaarschijnlijk is) uw meubels schoon te maken, krijgt u uw geld terug. Dat is onze tevredenheidsgarantie!

Meubelreiniging

Wilt u uw prachtige bankstel laten reinigen, omdat deze wordt ontsierd door een opvallende vlek? Of zijn uw bureaustoelen nog niet aan vervanging toe, maar is de bekleding smoezelig? Vernieuwing van meubilair of de stoffering is behoorlijk prijzig. In deze en andere gevallen bieden wij dé oplossing. Professionele meubelreiniging maakt vervanging namelijk vaak onnodig. Door regelmatig onderhoud gaan ze jaren langer mee.

Veilig meubels schoonmaken

Alleen wij reinigen uw gestoffeerde meubels intensief met behulp van koolzuur. Hierbij drukken vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. De Chem-Dry methode is een uiterst veilige methode om uw bankstel, kantoorstoelen en andere meubels weer als nieuw te laten stralen. Ook voor het verwijderen van vlekken uit uw stoffen bank of meubels. Dankzij meubelreiniger met de Chem-Dry methode maken we uw meubels weer schoon en fris. Bovendien droogt het relatief snel. Zo wordt voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Deze organismen houden namelijk van een vochtige omgeving. Met deze methode verbeteren we uw binnenmilieu.

Ook voor leder reiniging

Lederen meubelen vergen een totaal andere aanpak, maar ook hierbij kunnen we u van dienst zijn. De diverse soorten (aniline, semi-aniline, gepigmenteerd leder, nubuck) hebben allemaal een eigen aanpak nodig. Bij elke variant is niet alleen de reiniging van belang, maar ook de voeding die het leder nodig heeft om mooi en soepel te blijven. Na de reiniging kunnen we u voorzien van informatie en producten over hoe u het zelf bij kunt houden.

Voordelen van onze meubelreiniging

  • Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen.
  • Uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot.
  • Weinig vloeistofgebruik.
  • Kostenbesparend.
  • Er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten.
  • Meubelstof blijft langer schoon.
  • Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen.
  • Uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden.
  • Milieuvriendelijk.

Diverse services

Wij helpen u graag met de reiniging van uw verschillende meubels. Ontdek wat wij voor kunnen betekenen! Heeft u nog vragen? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar op 0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626. Wij voorzien u graag van advies op maat en meer informatie.

Onze klanten beoordelen Chem-Dry Garant gemiddeld met een 8,4 op basis van 5 beoordelingen.