Chem-Dry Garant
Duiven / Varsseveld
Voor informatie of
een prijsopgave:
0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626

De Kunst van het Meubelreinigen

Uw meubels reinigen doen we wanuit onze vestigingen in  Duiven en Varsseveld. Wij werken uitsluitend met professioneel opgeleide vakmensen, ruim ervaren, en wij geven garantie op onze werkzaamheden. Wij rekenen geen voorrijkosten in Gelderland. Meubels reinigen door Chem dry Garant gaat Professioneel en milieuvriendelijk en kunnen wij aan huis of op uw locatie uitvoeren. Wij zijn opgeleid als vakman in Meubels reinigen . Of het nu gaat om een bankstel reinigen voor particulier of 500 stoelen reinigen voor een bedrijf, wij krijgen alles schoon.

                              TEVREDENHEIDSGARANTIE

                                NU VOORJAARSKORTING

                         Niet Tevreden, Geld Terug !

Bent u niet tevreden over de reiniging dan komen wij terug voor nabehandelen. Mocht het niet mogelijk zijn ( wat onwaarschijnlijk is ) uw meubels schoon te krijgen, krijgt u uw geld terug. Dat is onze Tevredenheidsgarantie !

Uw prachtige bankstel laten reinigen omdat deze wordt ontsierd door een opvallende vlek. Uw bureaustoelen zijn nog niet aan vervanging toe, maar de bekleding is smoezelig, terwijl een vernieuwing van meubilair of de  stoffering behoorlijk prijzig is. In deze en andere gevallen bieden wij dé oplossing. Professionele meubelreiniging maakt vervanging namelijk vaak onnodig. Door regelmatig onderhoud gaan ze jaren langer mee.

Veilig meubels schoonmaken

Alleen wij reinigen uw gestoffeerde meubels intensief met behulp van koolzuur. Hierbij drukken vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. De Chem-Dry methode is een uiterst veilige methode om uw bankstel, kantoorstoelen en andere meubels weer als nieuw te laten stralen. Ook voor het verwijderen van vlekken uit uw stoffen bank of meubels.

Als meubelreiniger met de Chem-Dry methode maken we uw meubels weer schoon en fris. Bovendien drogen ze relatief snel. Zo wordt voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Deze organismen houden namelijk van een vochtige omgeving. Zo verbeteren we uw binnenmilieu.

Ook voor leder reiniging

Lederen meubelen vergen een totaal andere aanpak, maar ook hierbij kunnen we u van dienst zijn. De diverse soorten ( aniline, semi-aniline, gepigmenteerd leder, nubuck)  hebben allemaal een eigen aanpak nodig. Bij leder is niet alleen de reiniging van belang, maar ook de voeding die het leder nodig heeft om mooi en soepel te blijven. Na de reiniging kunnen we u voorzien van informatie en producten over hoe u het zelf bij kunt houden.

Voordelen van onze meubelreiniging.

  • toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen.
  • uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
  • weinig vloeistofgebruik
  • kostenbesparend
  • er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
  • meubelstof blijft langer schoon
  • nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
  • uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden.
  • Milieuvriendelijk

Services o.a:

Meubels reinigen, Bankstel reinigen, Stoelen reinigen, Bankstel laten reinigen, Stoelen schoonmaken, Meubels schoonmaken, Bankstel schoonmaken, Bank schoonmaken, Bureaustoelen reinigen, Bank schoonmaken,