Chem-Dry Garant
Duiven / Varsseveld
Voor informatie of
een prijsopgave:
0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626

bewezen Allergenen en Bacteriën verwijdering

Vast Tapijt, Vloerkleden en gestoffeerd meubilair zijn grote filters 

Dit komt doordat ze allergenen en bacteriën insluiten en deze zo uit de lucht verwijderen die we zelf inademen. Net als elk filter raken ze uiteindelijk ook verzadigd en verdienen ze een professionele reiniging om in staat te blijven tot het vangen van allergenen die neerslaan uit de lucht.
In het bijzonder is dit erg belangrijk voor de mensen die last hebben van allergieën of astma. (wist u dat  10% van astmapatiënten zogenoemde beroepsastma heeft door de blootstelling aan stof op het werk?) U kunt zorgen voor gezondere binnenlucht in uw omgeving door de filters schoon en in goede conditie te houden.
Dit begint met regelmatig stofzuigen en daarnaast het tijdig professioneel laten reinigen om zo opgebouwde allergenen en bacteriën te laten verwijderen.

Getest en bewezen superieure resultaten!


Het verwijderen van allergenen uit uw omgeving

 staafdiagram percentage allergenen verwijdertIeder van ons, en vooral mensen die last hebben van allergieën en aandoeningen zoals astma, wordt beïnvloed door de luchtkwaliteit.  De hoeveelheid allergenen en bacteriën aanwezig in onze omgeving kunnen leiden tot een aanval.

Omdat we 90% van onze tijd binnen besteden, heeft professioneel reinigen een belangrijke functie in de luchtkwaliteit van uw leef en werk omgeving.

Niet alle methoden om tapijt re reinigen zijn hetzelfde. Om te kijken hoe groot de impact van een ChemDry reiniging is op het binnenklimaat, wilden we meten hoe effectief ons reinigingsproces is in het elimineren van die ongezonde en ongewenste elementen uit uw omgeving.

Daarom is door een internationaal onafhankelijk laboratorium onderzoek gedaan naar het effect op de luchtkwaliteit, gebruik makend van onze ChemDry sproei-extractie reiniging. De conclusie is dat we gemiddeld 98,1% verwijderen van de algemene allergenen uit tapijt en gestoffeerde meubels. De geteste allergenen waren onder andere huidschilfers van kat en hond en huisstofmijt allergenen.

Verwijderen van bacteriën, verbeteren van de luchtkwaliteit binnen

De luchtkwaliteit binnen heeft een belangrijke invloed op een gezonde leefomgeving. Wist u dat een gemiddelde woning ongeveer 31.000 bacteriën per vierkante centimeter tapijt heeft? Als de hoeveelheid bacteriën in het tapijt blijven toenemen gaan ze circuleren in de lucht die u inademt, Om dit te voorkomen laat u professioneel reinigen. Onze tapijtreiniging is effectief in het verwijderen van bacteriën uit het tapijt en verbetert hiermee ook de luchtkwaliteit.

Een onafhankelijk laboratorium heeft vastgesteld dat, wanneer er een antisepticum bacteriaGraphicwordt toegevoegd aan onze sproei-extractie reiniging, er gemiddeld 89% van de lucht gedragen bacteriën en 82,3% van de bacteriën in het tapijt worden verwijderd.

We vinden de zorg voor een goed binnenklimaat erg belangrijk. We willen een gezonde leefomgeving, zeker wanneer u gevoelig bent voor allergieën of astma. Onze tapijtreiniging kan u helpen om de allergenen en bacteriën te verwijderen die zich ophouden in uw leefomgeving en om de lucht kwaliteit te verbeteren. Dit geldt zowel voor u thuis als op kantoor. 

Onze klanten beoordelen Chem-Dry Garant gemiddeld met een 8,4 op basis van 5 beoordelingen.