check-wit Veilig voor mens & dier

check-wit Reinigen op locatie

check-wit Zakelijk & particulier 

Wij werken onder andere voor:

  • particulieren
  • horeca
  • zorginstellingen
  • verzekeringsmaatschappijen
  • overheden
  • onderwijsinstellingen
  • woninginrichters
  • tapijtfabrikanten

bezoekonzewebshop

PVC vloer reinigen

Met hoge kwaliteit en op een professioneel manier uw PVC vloer laten reinigen. Hoe u dat doet? Met de Chem-Dry methode! Wij hebben al vele jaren ervaring als het gaat om het onderhoud en de reiniging van elastische vloeren, zoals PVC. Niets is zo belangrijk als een goed onderhoud voor de levensduur van uw vloer. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder!

Het belang van uw PVC vloer regelmatig laten reinigen

PVC vloeren zijn geluiddempend, super sterk en erg duurzaam. Daarbij heeft het een strakke uitstraling en kan het in veel ruimtes worden gelegd. Met al deze voordelen wil je natuurlijk wel dat de PVC vloer een lange levensduur behoudt. Dit vergt onderhoud. Onderhoud moet deskundig worden uitgevoerd om de kleur en uitstraling optimaal te kunnen behouden. Blijvende schade aan uw elastische vloer, zoals bijvoorbeeld linoleum is namelijk eeuwig zonde. Uw PVC vloer laat u dan ook het best reinigen door onze vakmensen. Door te kiezen voor onze Chem-Dry methode bent u verzekerd van een schone vloer en daarnaast bent u ook erg duurzaam bezig. Wij werken namelijk met producten die verwantwoord worden geproduceerd en veilig zijn voor mens, dier en milieu. Een milieuvriendelijke methode voor duurzaam onderhoud!

Gevestigd in Duiven en Varsseveld

Voor informatie of een prijsopgave:
0316 - 341 302 of 06 - 173 73 626

Neem eenvoudig contact met ons op

Wilt u uw PVC vloer laten reinigen door ons? Of misschien toch uw stenenvloer of meubilair? Wij staan voor u klaar! Wij brengen vooraf graag passend advies voor u uit betreft het gewenste onderhoud. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de nummers 0316 - 341 302 en 06 - 173 73 626.

Onze klanten beoordelen Chem-Dry Garant gemiddeld met een 8,4 op basis van 5 beoordelingen.